Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen poet behöver ta åt sig. Detta handlar inte om någon/några här.


VAD VET NI?

Vad vet NI

egentligen?

Ni är inga

gentlemen

Vad vet NI

om kampens brand

och om slott 

som malts till sand?

Vad vet NI

om tuktens ris

om ett himmelskt paradis?

Ni vill fälla

hellre än

ge en chans

till "svaranden"

Det blir aldrig

objektivt

Bara solkigt

aggressivt

Ni är barn

av djävulen

främlingar

för kärleken

Liksom Mårran

drar ni fram

Det blir is

på ankors damm

Men en gång

ska rättvisan

hinna upp

varenda man

som försökt

ta Herrens plats

och då rämnar

ert palats

 

LARZ GUSTAFSSON 16/10




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-10-17 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP