Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


perspektiv


en tid

den sprang liksom omkull mig
fast jag höll mig
blev den korta resan lång
mer än en gång
det var alltid värt det
det var alltid kärt det
dock blev det som det blev med livet
nog tog jag det ofta förgivet
även om jag uppskattade allt




Övriga genrer av Loindra
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-17 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra