Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

Du dröjer kvar i mig
efter att dörren har stängts
flyter omkring i kroppen
svårfångad
som ett fragment
av ett minne
av en dröm.
Jag sträcker mig
efter dina spår i mig
glödspår i min hud
skogsdoft i mitt hår.

Verkligheten är verkligare
och drömmarna drömskare
när du är nära.
Stjärnorna är så nära
att jag hör deras sång.

På natten finns du där
som en skugga av längtan
efter din varma hud
de mörka vibrationerna från din röst
och den pirrande energin
av alla idéer och tankar
som briserar ur dig
som meteorsvärmar.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-17 10:06



Bookmark and Share


  Burn

Ja, verkligen fin kärlekddikt om hur natur, sjärnhimmel och den andre vävs samman med berättarjaget till en enda sfär!

2020-10-17

    ej medlem längre
Vad fint du skriver om känslan av att någon dröjer sig kvar långt efter att de har lämnat oss.
2020-10-17

  Kungskobran VIP
Fint om längtan
2020-10-17

    ej medlem längre
Sätter även spår i läsarens medvetande!
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP