Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du fanns


Vilken chans


Så kom du till världen
ifrån någonstans
liksom många andra
så fick du en chans

Kanhända du levde
med segrar som vanns
i början det skedde
med sång och i dans

Du träffade någon
blev hennes och hans
du gladdes åt livet
med sinne och sans

Dock, uppmärksamheten
och följarnas svans
kan bringa åt livet
total dekadans

Det bästa en händer
i fred och balans
det tycker vi nog
alla lite till mans

Trots broar som byggdes
och trådar som spanns
du kände det var
alltför lite som hanns

Till avslutning
blev du förärad en krans
de flesta ej ens vetat om
att du fanns










Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-10-17 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP