Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reflektion på "2020 ska bli mitt bae" - tidigare text här


"2020 blev inte så bae-igt"


Flera kilo tyngre social distansering
162 cm mindre intimitet, färre kyssar
och inget mys på “Alla hjärtans dag”
2020 blev inte så bae-igt after all!
Snarare tenderar vi
att gå varandra på nerverna
Hånglar inte upp solståndet mot köksbänken
Skedar inte varandras månar.
Dansar inte sliskigt mot varandras #ootd
och Spotify-listan känns som spottstyver


Ser inte allt på bio,
citeras inte på insta
Våra leenden hänger inte på
Stockholms Nationalmuseum
Smashar inte pannloberna!
Tar inte 140 kg i marklyft!

 

Du och jag bae!
Blev inte beach 2020
Vi går inte ner i spagat.
Snarare tjafsar och vill skiljas!
Bouppdelningen får avgöra... Vem
Som står rakryggad med värdighet

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-17 12:24



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
True that "Larzan" true that :)
2020-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Året är inte slut ännu...
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP