Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generationsskifte




I den nya generationen finns alltid hoppet om en ljusare framtid,
det är alltid en besvikelse
Samma gift går i arv
Du kan inte köpa dig fri






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-10-17 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2