Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som självets kurragömma

Om hon
bara kunnat

så hade hon
tagit spjärn

och krupit
ur sig själv

för där vill hon
inte vara

inte befinna sig
just nu

hon skulle
gömma sig

i en annan
tidsdimension

eller någonstans
där emellan




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-17 12:08



Bookmark and Share


  Horace
om man ofta tar spjärn
och övar lyckas man
nog ta sig in i en klar
dröm där man är fri,
poesin kan vara till
hjälp, och sedan
klar frihet

tack
2020-10-22

  Kajan VIP
Originell och stark bild av att ha svårt att uthärda, i sitt inre eller i en alltför plågsam situation.
2020-10-18

  BenGust VIP
Att vilja vara någon annanstans, i någon annan tid eller rentav en annan mänska
finns nog i högre eller lägre grad rotat hos de flesta av oss. Och särskilt i denna besynnerliga och krävande tid som nu är.

2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP