Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hade skrivit sånger

Han hade skrivit sånger om
det Outsägliga.
Om det som finns men som inte kan sägas.

Och nu satt han på morgonen
stum
mitt i en outsäglighet.
Av dimmor som lättar
Av landskap som växer
Av sol som bryter in.
Stilla.
Med daggräsglitter.
Magi.
Med trolleri.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-17 12:16



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
gillar vad du skriver
2020-10-18

  siv birgitta.a. VIP
tack bra
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP