Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det liv jag lever

Ska du låna mina ögon

Bara för att få se

Alla de blickar jag får

Både undrande och hatfyllda

 

Ska du låna mina öron

Bara för att få höra

Hur illa cp ekar

När andra använder det fel

 

Ska du låna min själ

Bara för att få känna

Hur ont det gör

Varje gång jag blir behandlad som luft

 

Ska du låna min kropp

Bara för att få veta

Hur annorlunda det är

Att ha en sida som inte lyder

 

Ska du låna mitt liv

Bara för att få leva

Det liv jag lever

Med ett nästan osynligt funktionshinder



 




Bunden vers av Maria Sundelin VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-10-17 13:52



Bookmark and Share


  Marvvel
Enkelt och vackert berörande.
2023-08-24

  den nakna poeten
vackert formulerat på ett smärtsamt sätt Bravo Maria !!!
2021-01-24

  charlotte VIP
underbart skriven! kändes som mina egna ord och frågor. tack!
2020-12-03

  helenita VIP
Åh, så fin o smärtsam text!
2020-11-24

    ej medlem längre
Smärtsam verklighet för många tyvärr.. Talande och riktigt bra skrivet, fint skrivet om något så svårt... Jag gillade inläsningen mycket mer också, det ger liv till texten!! Me like!!
2020-11-03

  Stisse
En lysande text om hur illa vi behandlar varandra. Det är mycket smärta i det du skriver. Ditt budskap går rakt in i hjärtat.
Skickligt av dig att bygga upp den från ögonen till själen och livet i stort. Detta gör det mycket levande.
2020-10-20

  Solstrale VIP
Du är så bra på att förmedla en verklighet som andra kan ha svårt att bry sig om, eller själva där i kunna uttrycka. När du läser kan jag se dig, förstå och din röst förmedlar varje stavels med äkthet och kraft! Skickligt!
2020-10-19

  Sparvögat VIP
Sårbarhet och smärta i dina frågor utan svar...
2020-10-17

  ULJO
Smärtsamt och utlämnande skrivet
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP