Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjeexplosion




Jippppppiiiiiiiiiiiiiiiih
jag leeeeeeeever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det svarta molnet
jag älskat med så många gånger
har jag gjort om till potatissssssmossssss
gjort på smör, grädde och din kropp,
dina tankar och känslor
jag får möta
varje dag
och ju mer jag slickar i mig av moset
ju mera mos
och ju mer jag älskar dig
ju mer du.


Dansen går in i ett skönare tempo
som vi kan hålla livet ut.

Potatismos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Med lax !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På din mage !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-17 14:33



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Pärstamp fina grejer!
2020-10-19

  AiA Maria den fria

”This is life” :)

Tack !
2020-10-17

  kerstin skriver VIP
haha - mera mos åt folket <3
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP