Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lite älskad


Bara vi

Fyra fötter
tjugo tår
mina händer på dina lår
Tjugo fingrar
som sig når
dit som lusten för oss




Övriga genrer av Loindra
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-17 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra