Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En handplockad höstbukett

En handplockad höstbukett från en haltande något äldre man
den yppersta skönheten ställd på bordet i vas
med outsäglig koloristisk finess
med formfulländling

Den vitt och luftigt spretande grässtjärnblomman
röllekan
två sorters fibblor guldiskt gula
rödklöver ljung
och
som kröning av alltet
ängsväddens blåa knapp




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-17 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP