Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Av hela mig och lite till

Som isande vindar,
som stormande hav
Som dimmiga mornar,
som allt jag gav.
Av hela mig och lite till,
utan att fråga vad jag verkligen vill.
Att ge och ge utan att få tillbaka,
att aldrig få utan bara försaka.
Försaka sin själ, försaka sitt hjärta,
ett evighetslångt liv fyllt av smärta.




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 220 gånger
Publicerad 2020-10-17 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva