Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jo men visst


Det brast

När finnes tid att sörja
för andras brist
Jag gråter ju rentav floder
för mina egna
men jovisst
Jag kan grina en skvätt
för dina brister mä




Övriga genrer av Loindra
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-10-17 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra