Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk nästan len

Jag fortfarande söker.
Det magiska.
Ju närmre.
Desto tätare.
Ännu darrar rösten.
Spröd som mandelspån.
Det sköra.
När nätterna tär.
Morgonen mig bär.
Din kärlek.
Inom mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-17 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intimitetslängtan i full blomning av sköra kronblad.
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP