Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H2O...bagatell

 

 

Porlande bäckar

strida forsar tårpilar

regndroppar ringar

på vatten når havet vid

livets början och dess slut

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-17 17:51



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Livgivande o vackert om flöde...o om känslornas element.

Tack!!!


Ja Lars jag tror som du...en ca 70-80% vatten

Reflekterar över att månen styr ebb o flod...
Förblir vi opåverkade eller...?
2020-10-18

  Larz Gustafsson VIP
"Vatten, stan är full av vatten..."

Vi består till 70-80% (?) av vatten.
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP