Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens tankar

I natten jag tänker en stund
Hör ljudet av en skällande hund
Ensamheten som smyger sig på
Som att andra sidan väntar då
Om jag så bara fick mig en blund

Dörrar som öppnas och stängs
Tankar som bara förvrängs
Nattens stjärnor som lyser
Ligger så ensam och fryser
Känns som huvudet sprängs

Är det mörkret som skrämmer
När så ingenting stämmer
Blundar och somnar till slut
Så lite sömn på någon minut
Hör klockan som jag i väggen drämmer




Bunden vers (Limerick) av Lidde
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-17 17:54



Bookmark and Share


  Seasons
Bra, väldigt bra skrivet och beskrivet!
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde