Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag öppnar dörren

Jag öppnar dörren här på landet i oktoberhöst.
Rakt in i ögona tränger det nyponröda.
Och busktaggarna som kan sarga mitt skinn till blod.
Men jag minns de ljuvliga tonerna
från de verkliga rosornas midsommarblom.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-17 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP