Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir ingen nyponsoppa

Det blir ingen nyponsoppa utan rosor

ingen doft utan blom

och

om det vet

mobiltelephånerna

fasligt litet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-17 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP