Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det bästa

när
det bästa du kan
inte
anses
gottnog

vad
fan
gör du då
du
gamle
stapplande
kämpande
man




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-17 19:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vet bäst själv att givit det bästa, men ibland känns den trösten klen. Välfångat
2023-02-12

  bibbi ahrnstedt
Svart, men man har naturen
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP