Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sten

När du inte är god mot mig
Är det det som tynger mig
Jag släpar det med mig som en sten i fickan
Oftast så tänker jag inte på den
Men ibland
När man letar efter nycklar eller busskort eller något annat som får livet att snurra
Så kommer man på att juste där är ju den ja
Och man inser hur mycket den väger
Då håller man huvudet lite lägre en stund




Fri vers av citronfjäril
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-17 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril