Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Får jag vara ett ljus för dig?

Får jag lysa upp mörkret på stigen du vandrar?

Får jag mota bort ensamhet och sorg?

Får jag skina så skuggorna skingras?

Får jag ge av min värme och tina din själ?

Blås inte ut mig!
Jag vill dig så väl!





Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-17 22:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2020-10-19

  danne //
Värme trygghet och en klar bild...
Finns mycket som växer fram ur en sådan promenad bland texter som får mina bubblor att röra på sig..

Vacker skildring...
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild