Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina kritiker kloka


åt mina tavlor


Kandinskij och Klee mättas


mitt hem är Weimar




Bunden vers av Horace
Läst 55 gånger
Publicerad 2020-10-20 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace