Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu för hennes ögon



du älskade du

ditt ljus är inte vinter

inför dig vaken




Bunden vers av Horace
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-22 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace