Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mhm...

Kommer jag att älska och bli älskad igen?

Skit i det just nu.
Viktigare är;
kommer jag att åtrå eller bli åtrådd igen?

Det är fan det mänskliga begäret som tar över när kniven ligger mot strupen så att säga.


Platonisk kärlek finns i överflöd.
Det är inte vad jag söker.

Jag söker det som var.
Finns det kvar?




Fri vers av Uråldrig
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-18 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
love död
2020-10-18

  Åse Tropp VIP
Dina rader är det bästa jag läst på länge!
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig