Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar

Kyss mig långsamt

Kyss mig med mjuka läppar

Kyss mig länge

Kyss mig livet ut




Fri vers av Ohemulen VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-10-18 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En smakfull och eldig text som säger allt.
2022-07-07

  den nakna poeten
så vackert Bravo !!!
2020-11-22

  SatansSon VIP
tro inte på niliboy. han lever ihop med en filippinsk kvinna och röstar på nazipartiet sd.
2020-11-10

  Gunnar Hilén VIP
Tjohooooooo !
2020-10-27

  Niliboy
Att få kyssar förgyller livet, men att leva i celibat å förtrösta på Gud har också sin tjusning!
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP