Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Ett hav

Ett hav så stort, så mörkt, så vågat.
Ett djup, en kyla man sällan skådat.
Så många kan blicka ut och se,
ett glittrande vatten som oss livet ge.
Hos mig är det stort, mörkt och vågat.
Djupt, en kyla jag sällan skådat.
Förstört från botten och ända opp,
från minsta sandkorn till vågens topp.
Av människan och livet, det kanske aldrig fanns en chans?
Att få glittra, släcka törst, ge liv åt jordens glans.




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva