Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiksorter

Det finns två slags musik
som berör mig på djupet

den ena är
ledsenglad

och den andra är
gladförbannad




Fri vers av stenhur VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-18 09:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar klassisk musik, dansbandsmusik och hip hop.
2020-10-19

  Kungskobran VIP
All slags musik berör mig på något sätt
2020-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Vad den musik jag lyssnar på ska vara uppbyggd av bestämmer JAG.
2020-10-18

  ULJO
Musik ska vara byggd av glädje och beröra. Inget annat.
2020-10-18

  ULJO

2020-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Den enda musik som berör mig är den som är född av Gud.
2020-10-18

  Nanna X
Fado och punk, till exempel?
2020-10-18

  danne //
Ledsenglad och Gladförbannad
Jo sån musik må hända är rätt
Intensiv och sätter många
bubblor i rytm...

Berör mig gör din Musik i text.. på många sätt..
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP