Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feberia

Feberia

ett land som inte finns eller finns

ingen kommer riktigt ihåg ingen minns.

Feberia

landet där solen alltid steker

landet där barnen aldrig leker

Feberia

landet där skörden alltid slår fel

landet där skräcken gör dig stel

Feberia

landet som är fyllt av konflikter och inbördeskrig

landet där vapen och ammunition finns på varje stig

Feberia

landet där ingen vill vara men få kommer därifrån

landet som dagligen ser mord, våldtäkt och grova rån

Feberia

landet som egentligen finns överallt

som byggs i ett klimat som är kallt




Fri vers av Berra Bäver
Läst 193 gånger
Publicerad 2020-10-18 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver