Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påbyggnad av gammal sak


Vers

vetande kan tyckas vågat
kanske borde man räddhågat
tveka inför möjligheten
att man kanske inte vet än

tyckande kan tyckas tyket
om man inte tvättar byket
innan mästrande magister
söker sätta nån i klister

menande kan tyckas malligt
månne myndigt eller kralligt
om man uti tron för viss är
kan man tas för besservisser

hävdande kan tyckas häftigt
men kan också bli beskäftigt
om man uti diskussionen
alltför myndig är i tonen

man kan ej så noga veta
om man lyckas någon reta
så att man i meningstvister
skiljs såsom antagonister




Bunden vers (Rim) av Anders P VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2020-10-18 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP