Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett varmt bad helt enkelt...


Dyrbara
droppar
ett varmt bad

Städar upp
rensar ut

Stärker insidan
ger själen ro

Inget märkvärdigt
alls sett från utsidan

Men av stor betydelse
vissa dagar

Bättre än den
lyxigaste gåvan
inifrån sett




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-18 11:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En himmelsk stund i vardagen. Gör underverk.
2020-10-18

  Kungskobran VIP
Ett hett bad rensar själen och man blir ren på kuppen
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP