Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av många poeter


Poethimlen

Jag fick veta
att jag var bara
en bland många
ingen särskild

Det var underförstått
att jag lika gärna
kunde lägga ner

Men jag kan inte
något driver mig

Och jag kan vara
en bland tusentals
stjärnor som lyser
på poet himlen!




Fri vers av Klipparen
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-18 11:47



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
det går rakt in i hjärtat tack
2020-10-18

  siv birgitta.a. VIP
tycker om vad du skriver
2020-10-18

  Öknens Ros VIP
många stjärnor små
uppå himmel blå
utan dem dagen grå
fortsätt skriva ändå

2020-10-18

  AiA Maria den fria
Tack för att du delar från DIN unika stjärna o fortsätt att lysa !


Tack!
2020-10-18

  danne //
Visst är det nog så men vi är..

Vi är
och vi är något ändå..
kanske vi inte håller måtten eller svänger ut men vi är

något ändå...

Du är kanske en ledstjärna till någon där ute på poethimlen ...

Men lägga sig NEJ

blev lite sporrad där av dig... kanske blodad tand för det jag brinner inom mig som inte riktigt får rätt typ av ord alla gånger men jag släpper emellan åt ut mina bubblor ....

Gillar din text även om det där melankoliska finns där ...
du ä grym på ditt vis !
å är bra !
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen