Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergamot

 

doften i natt

från den klaraste stjärnan

 

jordbunden bergamot




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-18 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö