Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smörigt värre...


Inte som en vanlig saga

 

 

likt nattens undflyende skuggor

lika skygg och gåtfull

visade aldrig sitt rätta jag

hon var mån om sitt rykte

 

ingen man har lyckats henne fånga

på kö, de stått där många

hon njutit av lustans frukter

dock ej av kärlek blivit tagen

 

men så kom den dagen

när ett nej hon fick

men väl en djupblå blick

hon blev helt betagen

 

han såg vem hon var

han var inte sämre karl

lockade henne visa sitt rätta jag

i detta han fann mycket behag

 

i hans famn hon smälte

hans kyssar brände

detta var nåt annorlunda

en överväldigande stund

 

slutet blev som väntat

de två slog sig samman

i fröjd och gamman

de är nu tillsammans




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-18 12:59



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Sagolika ord....bra!
2020-10-19

  Bodingen VIP
That's löööv...höstlöööv
2020-10-18

  Sparvögat VIP
Och så levde de lyckliga i alla sina dagar...
2020-10-18

  Sparvögat VIP
Och så levde för lyckliga i alla sina dagar...
Fint om kärlekens makt
2020-10-18

    Lena Staaf VIP
Sagoskimmer över denna dikt.
2020-10-18

  Feliaxel VIP
En fin och ovanlig saga med ett lyckligt slut
2020-10-18

  Kungskobran VIP
Så fick han prinsessan och halva kungariket
2020-10-18

  danne //
som hämta ur sagan, fin å känslig text för ögat...
2020-10-18

  AiA Maria den fria
Fint o härligt ”smörigt”:)


Tack!
2020-10-18

  ULJO
Fin läsning
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP