Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet går på sne

När livet för barnen går på sne
Och man bara kan stå bredvid och se

Kan inte hjälpa
Kan inget göra
Bara se på när dom mot botten köra

Hålla tummarna och hoppas på
Att dom snart det bättre få




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-18 13:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hoppas barnen kommer till insikt och därmed förändrar sitt sätt att leva.
2020-10-19

  Sparvögat VIP
Måste vara tungt att bära när det går snett för de kära...
Hoppas att de hittar rätt till slut
2020-10-18

  siv birgitta.a. VIP
man kan vara stöd för dom prata med dom så att dom känner at vi inte sviker .det är inte lätt .brukar lungna ner sig -
när dom får barnhar 5 söner inte lät allagånger -nu har dm lungnat ner sig
2020-10-18

  ULJO
Tungt att ta till sig
Hoppas allt går bra
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP