Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drottning av mörkret


under änglarnas sängar
i monsternas rike
utan skymt av ljuset
i mörkrets lugn
med stjärnor
som visar vägen

på en iskall tron
av krossade hopp
och gamla känslor
med vinfyllda vener
sitter jag
drottning över mörkret

med en rustning av stål
smidd över kärlekens eld
skyddar mig mot ondo
garderar hjärtat
från gamla minnen
ger mig styrka
att fortsätta




Fri vers av Sandra Frödén VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-18 15:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Drottning av mörkret
Gudinna av ljuset
2020-11-22

  AKT VIP
Precis. Gillas,
2020-10-24

  siv birgitta.a. VIP
bra tänkt
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP