Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv i samförstånd...eller nåt...bagatell

 

 

Känner din värme

armarna runt min nakna

kropp liten och späd

du är glad att du håller

mig  så kär din kram kanske

 

ger mig några år

till kraften börjar sina

hoppas ändå att

få känna dina barn och

barnbarns armar runt min kropp

 

innan jag faller

för gott blir ett med moder

jord sanna mina

ord så länge du andas

lever vi i symbios

 

tankar från roten

från en som levt i många

hundra år lever

på hoppet omslutas av

fler varma kramar till vår

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-18 15:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ännu en vacker dröm och du vet drömmar ber om förverkligande
2020-10-30

  Sparvögat VIP
Vilken vacker önskan om fortsatt närhet till en älskad...
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP