Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart ska jag tävla med en Corona-dikt!

Jag återanvänder mina dikter.
Jag går in på denna sida och ser om någon läst mina texter.
Idag hade någon läst en dikt om samtal,
daterad 2017.
Jag kopierade den och delade den på en annan plats här på nätet.
Jag fick små hjärtan och "klick".

Så fick jag min dagliga dos av "diktbekräftelse "

Nu kan jag ta itu med att skriva om CORONA
och tävla på Poeter.se.

Tänk om jag kommer med i antologin!




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-18 15:53



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Lycka till! Jag tycker att det är svårt att tävla i dikt och därför avstår jag.
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP