Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


#coronapoesi /https://edition.cnn.com/2020/10/18/us/anika-chebrolu-covid-treatment-award-scn-trnd/index.html


Evolution inbäddad i människan.

 

 

Corona sa, människor dem absorberar av misstag och fel kristalliserar.

Den lever i skuggorna istället för i ljuset.

Se hur det sprutar universum som en maskrosflinga,

Det är som att släcka liv, som ett ljus med en nysning.

 

Långt borta på skrivbordet fäster han klockor med stickande hjärtan.

De förblir upphängda i vakuum och cyanid.

 

Gud är perfekt heligt, absolut, evigt och oändligt.

En estetisk vision bygger modernistiska och avantgardiska arkitekturer.

i framtiden, som är modellerad, mejslad, stiliserad

och som förvärvar de synkretiska aspekterna av förfining.

 

Om konstanterna för närvarande innehåller nodpunkter,

kommer att föröka sig i framtiden,

vilket innebär att framtiden klart kommer att överträffa nuet.

När det gäller kvalitet, estetik, evolution, välbefinnande och andlighet.

 

Fel val genom att aktivera fel, inmatning, vridscen och marginalisering påverkar negativt den vision,

som har förlorat sitt optimala, nytta och maximala, och dess missbildning förstör en framtid strukturerad av slumpmässiga variabler.

 

Rätt val medför positiva förändringar och påverkar med fördel den vision som ger vridscens och vridscener till framtiden i ljuset av vilka superlativvariabler kan ses.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-10-18 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP