Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finland legaliserar pedofili.

Chockerande! Varför inte prata mer om detta, bara om corona. Finland legaliserar pedofili.

Otroligt hur Europeiska unionen accepterar en sådan sak!

2020-10-16 Finland legaliserar pedofili. De flesta serverar "Ball" och njutningens tempel i Indien ...

Deras syfte är barn. Pedofili är VIRUS Finland legaliserar pedofili.

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/3136456

HS: Ny lag skulle i praktiken sänka skyddsåldern till 12 år

- Distriktsråden skulle bedöma den frivilliga karaktären hos barn så unga som 12 år

Förslaget att reformera lagen om sexuell brottslighet har tagits emot till och med i oro över distriktsdomstolar och kvinnoorganisationer, säger Helsingin Sanomat.

Reformen av Sexual Crime Act hotar att försvaga unga offrets ställning, säger Helsingin Sanomat.

Detta fruktas av flera partier, inklusive våldtäktskriscentret Tukinainen, i en runda av juridiska åsikter.

Efter lagändringen skulle påföljder för allvarliga sexuella överträdelser, särskilt mot barn i åldern 12–15, minska.

Enligt HS tolkar många att den nuvarande skyddsåldern på 16 kommer att minskas till 12 år i framtiden.

En arbetsgrupp vid justitieministeriet föreslog i juli att sexuella handlingar mot ett barn under 12 år alltid ska fördömas som våldtäkt eller sexuellt övergrepp mot ett barn.

HS: Ny lag skulle i praktiken sänka skyddsåldern till 12 år

- Distriktsråden skulle bedöma barnens frivilliga karaktär så unga som 12 år

Förslaget att reformera lagen om sexuell brottslighet har tagits emot till och med i oro över distriktsdomstolar och kvinnoorganisationer, säger Helsingin Sanomat.

Reformen av Sexual Crime Act hotar att försvaga unga offrets ställning, säger Helsingin Sanomat.

Detta fruktas av flera partier, inklusive våldtäktskriscentret Tukinainen, i en runda av juridiska åsikter.

Efter lagändringen skulle påföljder för allvarliga sexuella överträdelser, särskilt mot barn i åldern 12-15, minska.

Enligt HS tolkar många att den nuvarande skyddsåldern på 16 kommer att minskas till 12 år i framtiden.

En arbetsgrupp vid justitieministeriet föreslog i juli att sexuella handlingar mot ett barn under 12 år alltid ska fördömas som våldtäkt eller sexuella övergrepp mot ett barn.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 16:37



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
”Männens värld”...ja inte alla men ”massans” tystnad är fri att tolka.

Mänskligheten har valt makt o offerkonceptet tillräckligt länge...

Nu är tiden för MATRIARKATET att ta sin rättmätiga plats o ALLA människor är välkomna att ta o ha sin plats i respekt,medkänsla och fred.


Tack!


2020-10-18

  Gunnar Hilén VIP
Går förslaget igenom är det skandal och fruktansvärt. Då kommer jag att skrika högt ja. Tack du !
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP