Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

Regndroppar Träffar
Den Kolnade Trädstammen
Försenad Ankomst




Bunden vers (Haiku) av Caljon
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-18 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caljon
Caljon