Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten var lite mindre ensam

Står vid den sjö
som fångat mitt
sinne
min plats för
återhämtning

Inser där jag står
att du varit med mig så
många gånger här

Idag släpper jag
taget,
raderar
blockerar
stänger av

I det
ser jag att det
även bor en
sorg


tillsammans med
dig
var ensamheten lite
mindre ensam

nu
är ensamheten
större


Solen färgar
molnen i dovt lila och
guld
sakta övergår
sommarens glädje
höstens frågor
i vinterns stumma
kyla





Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-18 18:18



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Känner igen mig i dina ord.
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP