Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska smekningar

 

När vi rör vid varandra
så uppstår en skön
magisk elektricitet
som triggar ömheten
och lusten att gå igång
Vi sliter av varandra
kläderna i mörkret och
glädjen över att vi älskar
varandra smäller som
ett pistolskott i vårt
kolmörka sovrum och
vi går på vårt nattskift
av kärlek och njutning
Det finns ingenting som
kan bryta vår heliga pakt.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP