Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsolen


Här det uppenbara
seglar som ett skepp
allt det underbara
är dess andedräkt

Så som morgonsolen
mild sitt ljus frambär
är en väl förtrogen
med din vandring här

Lycka är att vara
fri från krig och nöd
ord kan ej förklara
väldets överflöd.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-10-18 19:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så fint om vår vackra natur, överväldigande.
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm