Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under många år

 


 



Härifrån blir inget som det varit


det samma sa vi igår också


samma sa vi för ett år sedan


och för tio år sedan.


 


Ändå har inga förändringar skett


inte i dag


säkert inte heller i morgon.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-18 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP