Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


paradis


Sländornas rike


Idag var vi på besök
i sländornas rike

det visste vi inte när vi kom

och slog oss ner mitt i renlaven
på en vindskyddad plats
mellan tallarna

Kaffe och äggmackor
solens värmande strålar
och sländornas svärmeri

Det slog mig
att en slända bara lever en dag
under den tiden ska hon och han
hinna föröka sig

Så där satt vi
och var med om något större
än vi nog anade

vi hade förmånen att få hälsa på
i sländornas eget

Paradise hotel




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-18 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP