Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmord

Jag har fått höra att en kille som jag känner eller kände
ska ha tagit livet av sig genom att svälja
hundra Alvedon tabletter
Jag frågar mig nu
Hur är det ens möjligt att svälja så många Alvedon tablettter
Och är det verkligen dödande
Jag tycker att det låter konstigt i alla fall...

Självmord!

Ken Cassel
19/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-19 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel