Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad historia ifrån arkivet


Polare kommer och går med tiden

Goda som dåliga
Men där goda kompisar inte växer på några trän
Så mycket förstår och vet jag
Så medan några få vänner stannar kvar i ens liv i ens
omgivning försvinner andra utan ett endaste spår
Det medan några andra vänner bara har dött ut
och ligger numera i graven
Fred vare deras minne
Men själv så står jag ju kvar här i livet i god vigör
och tänker tillbaka på alla dessa polare
Alla dessa människor som bara kliver in ens liv
och försvinner lika snabbt
Kompisar som kommer och går med tiden
Men sånt är livet...

Ken Cassel
19/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-19 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel