Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan glöden falnar...


Det färgrikt
mättade livet
i gult, grönt
orange och rött
spritt
över paletten

Är snart
ett minne blott

Så skynda
att hålla
glöden vid liv

och måla dina
inre bilder klara

Innan löven ligger
färglöst frusna
över marken

Och du ska sakna
den årstid som var...




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-19 08:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att ta vara på och njuta av det som är!
2020-10-19

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att stanna upp och hålla kvar det glödande i stunden.
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP