Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Tårar

Tårar
Droppar sakta ner
Håller sig kvar, tills de inte orkar mer
Tårar
Rinner längst min kind
Smeker ömt som sommarvind
Tårar
Av trasa torkad, använd, slängd
Vrids jag ur, innan hängd
Tårar
På krok att torka tills nästa gång
Om kort är det dags för undergång
Tårar
Finnes i oändlighet
tar aldrig slut en tydlighet
Tårar
När livet rinner över
Båd glädje och sorg behöver
Tårar




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 218 gånger
Publicerad 2020-10-19 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva